Första sidan Sök loppis Lägg till loppis I mobilen Äldre nyheter Framtida funktioner Om Dina prenumerationer Kontakt

Populärast just nu (24h) Totalt: 11497
Draknyckeln
Södertälje kommun
304 visn
Röke IF loppmarknad
Hässleholms kommun
51 visn
Freeflow Secondhand
Hässleholms kommun
35 visn
kättilstad loppis
Kinda kommun
33 visn
Hardeberga Loppmarknad
Lunds kommun
33 visn

Senaste inlagda loppisarna 
kättilstad loppis
var: solgärde kättilstad rimforsa i kättilstad
Kinda kommun
Datum: 2024-7-17
Draknyckeln
var: Prästgårdsvägen 10 i Järna
Södertälje kommun
Datum: 2024-7-17
Röke IF loppmarknad
var: Ärtslingan 5, 282 93 i Röke
Hässleholms kommun
Datum: 2024-7-27

Nyheter

(Februari 2012) Prenumerationssida Efterlängtad funktion, se över vilka loppisar ni prenumerar på, och avprenumera er snabbt om det blir för mycket information. Finns numera både en länk från menyn till vänster, samt i varje mail som går ut.
(Oktober 2011) Adminsida/ändra din loppis Bara en liten uppdatering av siten. Ett val när ni är inne på er loppissida att ändra er loppis finns nu synligt i vänstermenyn, så ni förhoppningsvis lättare kan ändra er loppis.

(Juli 2010) Öka exponeringen av er loppis (Information till loppisägare) Sommaren är ju här sen länge, och loppissäsongen går på för högtryck. När man läser forum ute på nätet så är det många som undrar hur man hittar bra loppisar att gå på i sommarvärmen. Vissa söker en viss inriktning, vissa bara i närheten av där de befinner sig.

Därför tänkte jag komma med lite tips på bra sätt att få mer exponering av er loppis, samt att få den rätt kategoriserad.

1. Lägg in bilder på er loppis, bilder slumpas fram på förstasidan, varpå folk blir intresserade och klickar på bilden och kommer till er loppissida. (Bilder lägger ni till under er loppissida en bit ner i vänstermenyn). Glöm inte att skriva en beskrivning av vad bilden visar.
2. Sätt egna kategorier på loppisen: I högermenyn på er loppissida, kan ni klicka på "Sätt egna kategorier" (detta kan även era besökare göra) varpå ni får upp ett fält där ni kan fylla i en massa bra kategorier, eller sökord, t.ex. om ni har mycket 50-tals saker skriver ni ex. 50-tal, 50tal, teak, 1950, 1950tal eller om ni har mycket Porslin, skriver ni det etc etc. Då hamnar ni i speciallistor som oxå de visas på förstasidan. (till höger under slumpbilden).
Många föräldrar söker t.ex. efter barnloppis, så har ni en barnloppis se till att skriva in den kategorin, samt t.ex. barnbazar, barnkläder, barnvagnar och så vidare...
3. Skriv en kommentar. De senaste kommentarerna visas alltid på förstasidan även de. Det kan användas som information att nya saker har kommit in till loppisen. Detta är även ett bra sätt att kommunicera med era trognaste kunder, då de kan välja att "prenumerera" på er loppis (även detta i högermenyn på er loppissida). Då får de information skickat till sig per epost om ny info, nya tider, nya bilder, samt nya kommentarer.
4. Varje gång ni lägger in nya datum visas dessutom loppisen som "ny loppis" på förstasidan.
5. Om ni har registrerat många loppisar med samma information (ofta av misstag), föreslår jag att ni tar bort de som är senast inlagda, alt. minst besökta (syns i vänstermenyn). Detta för att inte folk ska få felaktig information trots att ni har uppdaterat EN sida, när ni egentligen hade två nääästan likadana :). Anledningen att man ska ta bort den nyaste är för att den äldsta sidan har fått mer "exponering" på internet och finns i fler sökmotorer och har fler som länkar till den sidan.

Så... hoppas att dessa fem tips ska öka på besökarna lite till era loppisar och att ni får en härlig sommar med många trevliga gäster (och kommentarer från dessa) :)

(Maj 2010) Nu kan ni följa oss på Twitter Nu presenteras nya och uppdaterade loppisar även på Twitter. Om du använder Twitter kan du nu få uppdateringar genom att följa oss på twitter.com/loppisar

(Mars 2010) Etiketter och internetloppisar Nu kan man kategoriesera loppisar som man vill genom att sätta etiketter på den. Alla kan sätta etiketter på alla loppisar, och är ett bra sätt om man t.ex. har en barnloppis skriver man det, har man mycket 50-tals saker, skriver man t.ex.1950, 50-tal etc etc... Ny öppettidsval för loppisar Internetloppis (alltid öppet). Detta eftersom det kommer in fler och fler internetloppisar i databasen. Det är väl poppis nu antar jag ;)

(Februari 2010) Bilder och Prenumerationer Två enormt eftertraktade funktioner är äntligen färdiga... Man kan nu lägga till bilder till loppisar, så man kan se hur loppisen ser ut, samt att man kan dela med sig av fina fynd man gjort på en loppis.
Samt att man numera kan prenumerera på förändringar på loppisar. Så har du en favoritloppis, så prenumerera på den, så ser du när ny information, nya tider, nya bilder och nya kommentarer tillkommer.

(November 2009) Loppisar i mobilen! Testa vår nya funktion att snabbt och enkelt få loppisar till mobilen. sms:a loppisar följt av det ortsnamn (enbart ett ord, kan även vara kommun, gata, loppisnamn) du söker loppisar i till 72672. Du får då ett MMS med alla loppisar som stämmer med sökordet. Tjänsten har en kostnad av tre (3) kronor... Återkom gärna med åsikter om tjänsten var bra eller ej. Loppissäsongen går mot sitt slut, så sökresultatet kanske inte är som störst nu :)

(Mars 2009) Kommentarer o förbättringar Jag har gjort så att de loppisar som börjar framåt i tiden på veckobasis visas i listan med det från och med datum som de börjar, för att man inte ska vilseledas och tro att de redan öppnat om man bara tittar i listan. Vidare så visar jag nu de senate kommentarerna på förstasidan. Kan vara kul att se vad folk skriver om.

(Januari 2009) Äntligen bättre sortering Jag har äntligen fått till en bättre sortering i sökningsresultatet, så nu syns de loppisar som SLUTAR först överst för varje dag. Hoppas det gör det enklare för er att hitta rätt! :)

(Oktober 2008) Genvägar till dagens loppisarVi har lagt genvägar för alla Sveriges län på förstasidan, för att ni med ett enda klick kunna se alla dagens loppisar per län. Jag hoppas såklart att detta är en användbar funktion :)

(September 2008) Topplistor Det är alltid kul att se vad andra människor gör. Därför har vi lagt in lite topplistor där man ser populäraste sökningarna, samt populäraste loppissidorna som besöks de senaste 24h. Kul att se tycker iallafall jag.

(2008-07-31) Fler kartor! Då har vi fixat in ännu fler kartor så man ser var alla loppisar finns.
Gör en sökning så ser ni alla loppisar med kartor i sökningslistan. Hitta snabbare loppisar nära dig.

(2008-06) Ny design och nya kartor Nu har vi gjort en rejäl omboning av sidan. För att vara enklare att hitta på och mer funktionell.
Vi har oxå fixat fina kartor där man med hjälp av "kartnålar" kan sätta exakt var loppisen är.
(2006-10-10) OJ! Vad många nya finesser! Jag har varit flitig, och många nya funktioner har sett dagens ljus senaste veckan.
Datumsökning: Den största nyheten är väl att man äntligen kan söka på datum. Man kan även söka på ett datum och framåt i tiden.
Anknytning till större vägar: Nu kan man lägga in om en loppis ligger längs med en större väg i sverige och på så sätt ska man kunna få en lista på loppisar längs med sin reserutt. Dock kan man inte söka än, eftersom där saknas information än så länge.
Ring för öppettider... Nu kan man lägga in loppisbutiker med öppettidsvalet "ring för öppettider" Detta för att alla de små loppisar som är "hemma hos" folk och därför inte har några fasta öppettider.
Rätt sortering: En buggfix snarare än ny funktion, nu sorteras kommuner och län efter svensk standard och inte efter engelsk (å ä ö är på rätt plats).

(2005-09-10) Äger ni en loppisbutik? Glöm inte att lägga in den i vårt register. Vi håller på och utvecklar visningslistan för butiker, men för att den ska bli så bra och "rättvis" som möjligt så tar det lite tid. Men först bär det iväg till Vittsjö för att gå på loppis! Ses kanske där?

(2005-08-03) Semestertider och inte så mycket blir gjort. Jag använder mig av siten för att hitta runt till en massa roliga loppisar i närheten. Ni glömmer väl inte att lägga in era loppisar här så att jag och vi andra hittar till er. I vilket fall så har vi gjort om sitgen lite, lagt till en meny och lagt till lite nya sidor och funktioner. Håll till godo, så ses vi på loppisarna!

(2005-07-20) Så var vi då tvungna att skapa en egen sida för nyheter... Så är det när det rullar på. På denna sidan kan ni se våra tidigare nyheter. Kom ihåg att ni oxå kan anmäla er till vårt informationsbrev som ENBART skickas ut när en ny funktion har tillkommit på siten. Kolla in på vår nya sida funktioner för att se vilka funktioner som är implementerade och vilka som är planerade.

(2005-07-20) Äääntligen var vi färdiga med funktionen att lägga in loppisbutiker, än så länge enbart med vecko-öppettider. Har ni andra öppettider så snälla maila oss så ska vi fixa så man kan lägga in era öppettider oxå.


(2005-07-12) Då har vi gjort klart funktionen att man kan söka i intilliggande län i sina sökningar.


(2005-07-12) Vi var tvungna att minska storleken på texten, då det börjar bli mycket information på siten. Dock kan ni enkelt förstora texten i browsern.


(2005-07-11) Funktionen att spara sin sökning och anpassa första sidan efter var man bor är nu klar. gör bara en sökning, och kryssa i "komihåg-rutan".


(2005-07-06) Vi är nu färdiga med de grundläggande funktionerna, lägg till och sök loppisar läns- och kommunvis. Men vi fortsätter att lägga till intressanta funktioner.


Har ni några frågor kan ni maila påEller kan ni lägga till er på vår maillista där vi informerar om nya funktioner.

Din emailadressVi använder självklart inte din emailadress för några andra ändamål än de som du specifikt ber om.

Tack och på återseende!

Senaste loppisbloggarna

MinnenasJournal.nu - Vintageguide i Stockholm!
skriver om MEGALOPPIS.
Corren.se - Här är Sveriges längsta loppis
skriver om Sveriges längsta loppis!.
Vintage Spyglass - Färgning av retrovagnens sittdel
skriver om MEGALOPPIS FOTBOLLSHALLEN NOLIA UMEÅ.
Fluffy Pigeon - Yep, the spring has arrived and so has the summer wardrobe!
skriver om MEGALOPPIS.
Annmarina - antika saker

Jag vill synas här.