J.M:s - SuperDuperMegaLoppis

Plats/adress: Upplandsgatan 88
Stad/by: Stockholm - Odenplan
Län: Stockholm
Kommun: Stockholm stad

Datum och tider

Inga framtida tider eller datum är inlagda för denna loppis.

Kontaktinformation för loppisen

Telefon:
Skicka epost:
Loppisen har ingen hemsida

Information om loppisen:

Alla saker som kommer att säljas på J.M:s SuperDuperMegaLoppis ynka 2 dagar, kommer endast från en och samma samlare!
I över 40 år har han hunnit samla på sig massor av det som vi idag kallar för - RETRO, VINTAGE.
Dessutom har samlaren, som även kallas för "THE BIG FUCKING HAMSTER" även massor av KURIOSA, ANTIKVITETER, ÄLDRE/NYARE SECONDHAND och en hel del "KRIMSKRAMS" för er att gå igenom.

Tanken från "samlarens" sida, var att öppna en Retro&Kuriosa butik på Gotland. Detta blev dock aldrig av och nu har han tröttnat och vill bli av med ALLT!

Det är faktiskt svårt att skriva ner vad ni kan förvänta er att hitta på denna loppis. Detta eftersom det finns så många olika och udda samlingar i hans ägo... Men vi gör väll ett försök..
Vad sägs om: Nordisk tillverkade Dam underkläder i obrutna förpackningar från 50-70 talet...!
Det finns över 200 par nylonstrumpor - alla i tidstypiska original förpackningar, över 20 par "siden underklänningar" av svenska märket "Ulvfors", massor av finsk-tillverkade "Finnprofile" BH:ar, tjocka/tunna dam/barn strumpbyxor, pantalonger i olika utföranden från tillverkaren "benkläder", baddräkt/bikini från 60/70 talet m.m, m.m - ALLT nytt och i prima nyskick troligtvis från en gammal nerlagd dambutik i Stockholm.

Bara dessa saker som har nämnts här och nu, kommer med all sannolikhet att vara ett eldorado för er som älskar att klä er i klassiska "epok-kläder".

Loppisen är döpt till "SuperDuperMegaLoppis" och det är verkligen ingen överdrift kan man säga! Här finns det massor av objekt som bara väntar på att bli upptäckta och älskade av nya ägare!

OBS!
HuvudLoppisen kommer att ske inne i "Kvarterslokalen" Upplandsgatan 88 - men mycket av "samlarens" saker kommer att stå kvar uppe i hans 2 stora vindförråd och nere i källare, detta pga platsbrist inne i kvarterslokalen!
Alltså, under dessa 2 dagar kommer ni loppis sugna besökare, kunna köpa saker både från - lokalen, vindförråden och källarförråden! Personal kommer att finnas på plats på samtliga platser.

Under loppisens gång kommer även loppis sugna besökare kunna köpa både kaffe/te/kaka och varmkorv med bröd för en billig peng - bara för att hålla uppe den goda och glada stämningen som vi tror kommer att infinna sig under dessa dagar.

Spontana Auktioner kan eventuellt förekomma, om loppis arrangören eller oense besökare begär detta.

Betalningssätt på loppisen: SWISH och KONTANTER.
I vissa fall, kommer även handpenning att godtas - om resterande summa betalas vid lön/veckan därpå.

Ni kan även följa "Samlaren" på Instagram och Facebook på adressen: superdupermegaloppis där fler bilder har och kommer att laddas upp - fram till loppis dagarnas epicentrum.

Nu återstår bara att säga..
Missa nu inte denna möjlighet att kanske hitta det ni alltid letat efter eller hitta det ni inte trodde fanns - och framför allt VÄLKOMNA!

Karta:

Du kan zooma in och ut med + och - knapparna, och flytta kartan genom att klicka på den när muspekaren ser ut som en hand.
Om ni har en GPS kan ni skriva in dessa Koordinater:
59.34723044245054, 18.043999853967307

Eller om du hellre vill ha en vägbeskrivning Skriv in varifrån du kör i fältet nedan:


Kommunikation:

Loppisinnehavaren får en kopia på det som skrivs nedan i kommunikationsfältet skickat till ovan angiven epostadress.
Kommunicera med loppisen, eller med dina prenumeranter, skriv nyheter och frågor, samt kommentarer om loppisen, etc.

skriv loppis i denna ruta för att vi ska slippa SPAM-meddelanden etc.
Om du vill bli informerad när ny information läggs in om denna loppisen, skriv din epostadress här. Din emailadress kommer inte att delas ut eller synas på svenskaloppisar.se
Håll dig informerad
Fyll i din epostadress så får du ett mail så fort informationen ändras, samt vid nya öppettider, nya kommentarer, och nya bilder.
Din epostadress:


Tipsa en kompis!
Ditt namn: Din epostadress (från): Skicka till epost:

Loppisen lades in 2017-3-31
Senast ändrad 2017-3-31
Inga prenumeranter än...

Ändra och lägg till information
Ändra loppis
Ändra tider och datum
Ändra kartan
Ny bild
Ta bort loppis
Glömt lösenordet