Johan Engbergs Antik - ANTIKLADAN

Plats/adress: 4 km N Lilla Edet - 16 km S Trollhättan, sväng in vid bussh.pl Blixered 220, intill E45 Röd lada på Bondgården,
Stad/by: Blixered
Län: Västra_Götaland
Kommun: Lilla Edets kommun

Datum och tider

Inga framtida tider eller datum är inlagda för denna loppis.

Kontaktinformation för loppisen

Telefon: 0520-65 60 18 Telefontid Lör & Sön 12-17
Ingen epost angiven
Besök loppisens hemsida: http://www.johanengbergsantik.com

Information om loppisen:

ANTIKT - NYTT -50-TAL 1000 kvm Inredning. Möbler från alla tider: Möbler i Lantligt vitt: Shabby Chic, matgrupper, 50-60-tal, Modern Design mm, Porslin. Trendiga nya prylar, Fräcka nya nostalgiskyltar, nya fina tofsar och gardintofsar, Kobratelefoner gamla som nya, Retro, Presenter, tokiga grejer, allmogemöbler, kuriositeter, uppstoppade djur, 1800-tal samt loppis och lite småfynd.

Vi gör inköpen vardagar på auktioner och andra loppisar samt beställer det nya t.ex från Miljögården och hämtar nya roliga saker i Europa som gjutjärn i gammal herrgårdsstil till trädgården, blanka kromade ting, några få stilmöbler i nytt stuk /t.ex Rokokokarmstol i silver och svart/ och roliga lite udda prydnadssaker, lite budda-prylar och madonnor.
Vi har stor sortering på nya plåtskyltar med olika fina motiv, oftast gamla motiv med allt från Elvis; Marilyn, Betty Boop ibland även pinuppor och motorcyklar, nya plåtleksaker i gammal stil, och annan nostalgi, detta placerat i en glad miljö med teakbord och småmöbler och stringhyllor /går åt fort/ från 60-talet, stolar och porslin från olika tider, allt från Mon Ami, Pic Nic /går åt fort/ Adam; Stig Lindberg m.fl samt fina 1800-tals och sekelskiftespjäser.
I källaren har vi ett myller med småprylar, och ibland kan priserna vara billigare än hos andra.. 99 procent av alla saker är prismärkta och Du hetsas inte av några piraya-säljare som hurtigt försöker lura på Dig saker. Du kan fatta beslut i lugn och ro, är Du tveksam kan Du eventuellt avtala om ÖPPET KÖP med oss.

Ibland har vi dyra, exklusiva och fiiina saker - ja här finns förhoppningsvis ngt för alla smaker och plånböcker. Vi önskar sprida glädje och estetik till alla, oavsett status, hudfärg el plånbok.
Ha god tid på Dig, och på vintern välj gärna varma skor och varma kläder - det är en lada och ett fd hönshus, och vi eldar på så mycket som bara går, men det blir dessvärre lite kallt på sina ställen kalla dagar.

Vi säljer även lite godis, kylda drycker och på sommarhalvåret lite GB-glass. Vi bjuder på Snabbkaffe el Te.
VARMT VÄLKOMMEN att gå runt och drömma och förföras av alla vackra saker olika personer skapat... Kanske hittar Du något som talar till Ditt hjärta, eller den perfekta gåvan?

Vanligtvis får vi in mängder med nya varor för varje veckoslut, just för att alla våra stamgäster ska trivas och vilja komma tillbaka, och alla nya tycka det är kul besök.

Vi köper gärna hela hem och eventuellt större samlingar.
Kontakta oss gärna under öppettider.
Vi köper dock ej enstaka objekt el delar av lösöre el allmänt rens från privatpersoner, och vi ej utför ej värderingar.

ÖPPET: LÖRDAGAR & SÖNDAGAR 12-17 - ÅRET OM.

FÖRTYDLIGANDE ÖPPETTIDER:
EJ STÄNGT I JULI utan öppet som vanligt på lör & sön 12-17!
Öppet Lör & Sön även om det är helg/röd dag på det veckoslutet - utom de lördagar el söndagar som infaller på julaftnar - dvs öppet årets ALLA 52 veckoslut.
OBS!
Mån-Fre alltid stängt - ej heller extraöppet röda dagar som infaller måndagar - fredagar.
ENDAST DIREKTFÖRSÄLJNING - ej telefonbeställningar el webhandel. Kund ombesörjer transport..

Karta:

Du kan zooma in och ut med + och - knapparna, och flytta kartan genom att klicka på den när muspekaren ser ut som en hand.
Om ni har en GPS kan ni skriva in dessa Koordinater:
58.1793041, 12.1364393

Eller om du hellre vill ha en vägbeskrivning Skriv in varifrån du kör i fältet nedan:


Kommunikation:

Observera att loppisinnehavaren inte angivit någon epostadress, och därför inte kan bli informerad när något skrivs i kommunikationsfältet nedan. Vill du ställa en fråga så är det bättre att använda telefonnummer eller webbsida angivna ovan.
Kommunicera med loppisen, eller med dina prenumeranter, skriv nyheter och frågor, samt kommentarer om loppisen, etc.

skriv loppis i denna ruta för att vi ska slippa SPAM-meddelanden etc.
Om du vill bli informerad när ny information läggs in om denna loppisen, skriv din epostadress här. Din emailadress kommer inte att delas ut eller synas på svenskaloppisar.se


sophia häggström
skrev den 2014-4-27
Har ni keramik ananas fr guldkroken?Jag vill gärna
köpa om ni har dem.
Skickar ni till Stockholm?
Mvh
Sophia


Loppisen lades in 2010-5-11
Senast ändrad 2010-6-27
Antal prenumeranter: 7

Ändra och lägg till information
Ändra loppis
Ändra tider och datum
Ändra kartan
Ta bort loppis
Glömt lösenordet