Tidernas Loppis

Plats/adress: Undersvik 8868, Vallsta
Stad/by: Undersvik, Hälsingland
Län: Gävleborg
Kommun: Bollnäs kommun

Datum och tider

Inga framtida tider eller datum är inlagda för denna loppis.

Kontaktinformation för loppisen

Telefon: 070 2525682
Skicka epost:
Besök loppisens hemsida: https://www.facebook.com/tidernasloppiscafeundersvik/

Information om loppisen:

Tidernas Loppis är inrymd i byns gamla affär och i tillhörande bodar, det är flera avdelningar. Kläder, tyger, radioapparater och andra gamla elgrejer, gamla verktyg och bruksföremål från hälsingegårdar, tavlor & ramar, köksgrejer, gamla tidningar, motortidningar, motordelar, mycket udda saker. Trevligt och välskött, bra bemötande och naturskönt belägen i Ljusnandalen. Här finns även ett café med samma öppettider. Vi arrangerar konserter och har ett litet konstgalleri. Öppet sommartid alla dagar 11-17 med några få undantag när vi är tvugna att hålla stängt. Ring gärna för säkerhets skull och kolla tel 0702525682.

Karta:

Du kan zooma in och ut med + och - knapparna, och flytta kartan genom att klicka på den när muspekaren ser ut som en hand.
Om ni har en GPS kan ni skriva in dessa Koordinater:
61.600782, 16.3071789

Eller om du hellre vill ha en vägbeskrivning Skriv in varifrån du kör i fältet nedan:


Kommunikation:

Loppisinnehavaren får en kopia på det som skrivs nedan i kommunikationsfältet skickat till ovan angiven epostadress.
Kommunicera med loppisen, eller med dina prenumeranter, skriv nyheter och frågor, samt kommentarer om loppisen, etc.

skriv loppis i denna ruta för att vi ska slippa SPAM-meddelanden etc.
Om du vill bli informerad när ny information läggs in om denna loppisen, skriv din epostadress här. Din emailadress kommer inte att delas ut eller synas på svenskaloppisar.se


Caroline
skrev den 2013-7-5
Hallå!

Tänkte höra ifall du har några gamla skolplanscher tillsalu och vad dom isf kostar!? :)

Mvh Caroline, alftabo@hotmail.com


Bilder från loppisen

Tidernas Loppis är inrymd i byns gamla affär och i tillhörande bodar, det är flera avdelningar. Kläder, tyger, radioapparater och andra gamla elgrejer, gamla verktyg och bruksföremål från hälsingegårdar, tavlor & ramar, köksgrejer, gamla tidningar, motortidningar, motordelar, mycket udda saker. Trevligt och välskött, bra bemötande och naturskönt belägen i Ljusnandalen. Vi arrangerar konserter och har ett litet konstgalleri. Öppet sommartid tisd-sönd 11-17.   Bild tagen av: Henrik Christensen x Bild tagen av: Henrik Christensen
Tidernas Loppis är inrymd i byns gamla affär och i tillhörande bodar, det är flera avdelningar. Kläder, tyger, radioapparater och andra gamla elgrejer, gamla verktyg och bruksföremål från hälsingegårdar, tavlor & ramar, köksgrejer, gamla tidningar, motortidningar, motordelar, mycket udda saker. Trevligt och välskött, bra bemötande och naturskönt belägen i Ljusnandalen. Vi arrangerar konserter och har ett litet konstgalleri. Öppet sommartid tisd-sönd 11-17.På grund av missbruk av tipsa en vän-tjänsten, har jag tyvärr fått lov att stänga av den en stund medan jag kommer på ett sätt att lösa problemet. Jag ber om ursäkt för detta.
Loppisen lades in 2013-6-13
Senast ändrad 2016-7-13
Inga prenumeranter än...

Ändra och lägg till information
Ändra loppis
Ändra tider och datum
Ändra kartan
Ny bild
Ta bort loppis
Glömt lösenordet